13 Mart 2014 Perşembe

Watch Dogs neden ertelendi

Dört ay geçti Köpekler İzle' tarih ve hala ilk fırlatma oyun değil rafları mağaza. Ama - olarak bugün erken saatlerde duyurdu - ubisoft'un teknoloji meraklısı açık dünya şimdi, nihayet, geliyor. Sadece iki ay kadar kalır kendi maratonu beş yıllık kalkınma sona yaklaşırken.

Pes 2014 Full indir  Oyun gecikmeler pek nadir - far from it - ama Köpekler İzle' son dakika erteleme hala kaşlarını kaldırdı. Karar yapıldı, sadece dört hafta önce oyunun özgün 19 kasım başlatmak, ve onun profilini olarak büyük bir next-gen konsol lansmanı title demekti zaten birçok öncesi sipariş bir oyun bohça ile yeni bir konsol üzerinde oynamak için.

Konuşan Eurogamer bir önizleme olay Montreal, yaratıcı yönetmen Jonathan Morin söylüyor Köpekler İzle edilmiş olurdu "oldukça iyi" ve "oynamak için eğlenceli" kasım ayında yayınladığı yap - bu eksikti ama bu "önemli detayları".

"When you're gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu onlar her şeyi hack ve kendilerini ifade, sonucu beklediklerini orada olmak," diye açıklıyor. "Karmaşık bir oyun bozuldu artık daha kolay bir daha kabul edilebilir eserlerden biri."

Genel anlaşması vardı İzle Köpek arasında' ekibi bu oyunun birçok vardı sistemleri için mükemmel bir arada tüm oyun açılışında ya da acı olur. İlk hack başarısız nedeniyle bazı olası kombinasyon ve AI açık dünya aktivite, örneğin, seni kaybetmek hemen tüm daldırma, oyunun fantezi.


Bu Ubisoft bu detayları busying edilir olmuştur kendisi ile o zamandan beri, yerine herhangi bir ekleme grand yeni özellikler. It's all about edememek "sunun ve beklentiler", Morin devam ediyor. Kuşkusuz bir next-gen oyun içinde görünüyor ve konsept E3 2012 ortaya koyuyor, şimdi tehlikeye istiyorsunuz tehlikeye atan dalga Ubisoft iyi niyet hala ilk sörf, ezici bir çoğunlukla olumlu tepkiler.

Biz biliyorduk bir yorgunluk vardı - parçası olduğumuz çok yorgun."

Jonathan Morin, yaratıcı yönetmen Köpekler İzle

"En büyük hedefimiz [E3 ile açığa] yeni bir şey önermek oldu. Biz bir olduğunu biliyordu yorgunluk - parçası olduğumuz bu yorgunluk çok - oynama hep aynı şeyler. Oldu bir pazar güvenli, son birkaç yıldır. Genellikle döngüsü ama sonunda oldu özellikle doğrudur o zaman. Çok heyecanlandık, korkmuş, göstermek için oyunu ancak bu kadar erken bir nokta vardı Ubisoft, bence - ki insanlar farklı bir şeyler görmek istedim."

Need for Speed Rivals Full indir Arzu için zaman daha fazla parlatma - Morin tarafından paylaşılan ve ekibi - çok ikna gerek yoktu içinde Ubisoft arasında bile şirketin üst pirinç.

"Oldukça frank birlikte" Morin, gülümsüyor "gibi görünse de bu ve siyasi bulls***, ama Ubisoft şeyler bir arada sunuyor bilmiyorum ben başka bir yerde bulabiliriz." Çok olmasından kaynaklanıyor bu ubisoft'un üst hiyerarşi içinde arka planlar büyük ölçüde tasarım oyunları - ziyade iş sadece para kazanmak.

"Ben saha oyunları için tasarımcılar," Morin devam ediyor. "Değilim yunuslama bir kavram işadamları için - hangi-cekti yapmak benim adım farklı. Hiç hoşuma gitmez. Öylesine ne zaman biz varmak böyle büyük bir karar [gecikmesi olarak] bir sürü insan vardır edenler kadar yüksek olan herşeye zaten sahipsiniz benim puan mermi önce ben bile onlara gönderdi. Gerçeği anladılar hepsi demekti söylemek zorundaydım oldu 'kabul ediyorum'."

Ama yine de - hatta oyunun kurulu ve takım ubisoft'un suits anlaşması - kim yaptı son çağrı? Kim yatırımcılara anlatacaklarını 2013 olurdu daha az mali bir bilanço tarihinde gişe rekorları kıran? Adım ileri şirketin patronu Yves Guillemot.

"Kişi vardı topları var ise Yves," Morin diyor. "Patron o yüzden söyleme cesareti vardı ve hissedarları için: 'Biz en iyisi olduğunu düşünüyorum bunu yapmak için'.





Ben gitmek yoktu ve Yves 'demek daha fazla para harcamak için sana ihtiyacım var İzle Köpek!'" Morin gülüyor. "Ubisoft tür şirket değil.

"Kredi vereceğim ona. Bilmiyorum olurdu birçok insanın söyledi dayalı sistemik şeyler oyun. Bir sürü insan olacak 'demiş kimin umurunda? kim bulacak? dokuz oyuncu of 10 dışarı oraya değil!' bile gerçek bu değildi sadece oyunu almak için daha hızlı yapılmış."

"Bir sürü insan olacak 'demiş kimin umurunda? kim bulacak? dokuz oyuncu of 10 dışarı oraya değil!'"

Bir kaza bu oyunun Wii U sürümü. Nintendo'nun alçak yükleme tabanı üzerinde çalışmaya zorluyor onun mücadele ev konsolu için kolay bir seçim re-önceliklendirilmesi.

"Bu duraklatılmıştır," Morin birleşik devletleri inşa Wii U, "hangi gecikmiş demektir.

"Orada were biraz çok yetenekli programcılar ve onunla çalışmaya başladığımız noktaya biz gerekli şeyleri düzeltmek için, ihtiyaç duyduğumuz bu adamlar ve onların deneyim. Bunu söylemek mantıklı bir seçim oldu - let's get bu insanlar, duralım şey Wii U, deneyim olduğundan emin olalım biz burada olmak istedik.

Bir kez diğer sürümleri yapılır "sonra Wii U-ebilmek almak,yerine geri" diye tamamlıyor.

Call of Duty Ghosts Full indir Hepsi hiç değer olmuştur? Orada bizim için değil beklemek uzun öğrenmek düzgün - ve biz elimizde çok yakında oyun gösterimleri için gelgit bitti. Ama herhangi bir oyun olabilir hiç hype kadar canlı tarafından üretilen oyun ilk gösteriliyor mu?

"Bence sağlıyoruz," Morin savunuyor. "Biz teslim 'film [anlayıştan] her bir insanın Yeryüzünde kim gördü? Muhtemelen hayır, bu mümkün değil. Ama biz de sunarak bu fantezi bir hacker olma, her şeyi kontrol ve yaklaşan şeyleri farklı şekillerde - evet.

"Ubisoft, bence inanıyor onu öder uzun vadede çok daha fazla kalitesi sunmak için. [İzle Köpeklerde] yeni bir IP - bu yeni Ip'leri nadir right now - ve evet o zaman canım acıyor oyun geri itin. Ama taşaklar bunu yapmak için, ve bunu seviyorum.

"Geri itmek vardı Far Cry 3 olarak deyim ben gibi değil... sadece söylemek için 'henüz orada değil'. Bu çok güzel bir model. Çok güzel bir model değil zamanında gemi değil [gülüyor], ancak uzun vadede önemli olduğunu düşünüyorum Seyretmek için değil sadece ama Köpekler için, şirketin geleceği ve tüm diğer oyunlar Ubisoft Montreal yapıyor - kanıtlamak için değil sadece erteleyecek olursak, büyük bir oyun ama o zaman gemiler gibi hissediyor gecikme olduğunda bu konularda ki, buna değdi. Bence olduğunu kanıtladık ile Far Cry 3, öyleyse bakalım biz burada da onu indirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder