13 Aralık 2013 Cuma

Red 2 [2013] BRRip XViD torrent

Eski CIA ajanı Frank Moses emekli olmuştur ve son görevde birlikte çalıştığı arkadaşı Marvin Boggs iddialara göre bu esnada hayatını kaybetmiştir. Bu söylentiler esnasında Frank, kendisinden bir konu hakkında bilgi almaya gelen FBI ajanlarıyla karşılaşır. FBI, yirmi beş yıl önce kullanılan ve o andan itibaren ortadan kaybolan bir nükleer silahla ilgili bilgi toplamaya çalışmaktadır. Nightshade isimli bu görevi araştırmaya ikna olan deneyimli ajanlar, tehlikeli teröristler ve özen ajanlarla mücadele edecekleri bir dünya turuna çıkarlar. 
l64a.jpg

1.39 GB

Red 2 torrent Buradan-DOWNLOAD indiriniz

Red 2 Türkçe altyazı için BURAYI tıklayınız

5aa3.png

b41i.png

u9ls.png



YORUMLAR
bruce willis - john malkovich ikilisinin ilk film performansı sonrası izlenebilirliği olan film. world war z hüsranından sonra bu filmin iyi hissettireceğine inanıyorum. hadi bakalım.
--------------------------------------------------------------------------
aksiyon diye çöp izlediğimiz son zamanlarda şaşırtıcı derece eli yüzü düzgün olmuş bir aksiyon filmi. ilk filmi başarılı bir şekilde devam ettirmiş. ilk filmi sevmiştim, bunu da sevdim. gideri olan bir hikaye, dozunda aksiyon, yerinde espriler ve usta oyuncularla* beklentimi tam olarak karşıladı. 
-----------------------------------------------------------------------------------------
zaman kaybı diyemem ama bana ilk filmi aratmıştır. sinemada gitmesek, sonradan izlesek de olurmuş sanki?

uzun süresini hangi oranda doldurabilmiş ya da doldurabilmiş mi tartışılır ancak yine de filmde aksiyon vardı ve güldürmesi gereken yerlerde de en azından beni güldürdü.

-----------------------------------------------------------------------
Tam bir eğlence filmi arkadaş gurubuyla eğlenmek için izlenebilecek güzel bir film. Zaten Honkong ve Amerikan sineması bu tarzı benimsemeye başladı. Gün geçtikçe aksiyon-komedi başlı başına bir tarz olmaya başladı. Zaten bu tür filmlerde beklenti senaryo derinliği veya sanatsal kaygılar değil sadece insanları eğlendirmek. Bu çerçevede bakılırsa eğlenceli bir film. Tabi ki büyük oyuncular barındırması eğlenceye tat katıyor.
-------------------------------------------------------------------------------
John Malkovich ve Anthony Hopkins'in oyunculuk dersi verdiği bir film daha. Bir çok arkadaş mantık hataları vs.'den yakınmış ama çizgi roman uyarlaması çerezlik bir film bence. Barındırdığı kadro beklentileri yükseltiyor o kadar. Bence keyifli vakit geçirmek için ideal. İlk filmi de beğenmiştim, bunu da beğendim. En fazla 3.sü de çekilip bitirilmeli, tadında bırakılmalı diye düşünüyorum.
--------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder